Rólunk
   Termékeink
   Szolgáltatásaink
   Üzleteink
   Akciók
   ÁSZF
   Ajánlatkérő lap

F+F Csapágy-Simmering Bt.
E-mail: info@ffcsapagy.hu

   

Az F+F Csapágy-Simmering Bt. RÖVID BEMUTATÁSA


    Az F+F Csapágy-Simmering Bt. több világhírű cég termékeit forgalmazza. 
Legfontosabbak: SKF Svéd Golyóscsapágy Rt., Henkel Kft., BAHCO Magyarország Kft., NICRO Kft., FABORY Kft., NORMA Kft.

    Cégünk 1994-ban alakult csapágyszaküzletként és azóta áll a Budapest  XVII. kerület
és a környező települések ipari és lakossági Vevôk rendelkezésére.
    Fô profilunk az SKF csapágyainak és egyéb termékeinek forgalmazása, mely termékek többsége szemléltetve is látható a Termékeink link alatt.
    Tevékenységi körünket - a Vevôink jobb kiszolgálása érdekében - igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az mindannyiunk közös megelégedését szolgálja, ezért az SKF által gyártott termékek mellett a következô termékeket is forgalmazzunk: GATES hajlástechnika, OPTIBELT ékszíj, LOCTITE ragasztó és tömítô anyagok, TENTE kerekek és ipari görgôk, IWIS görgôsláncok, NORMA csô- és szorítóbilincsek, NICRO termékek, CR tömítések, BAHCO kéziszerszámok, DURACELL elemek és akkuk, SEEGER rögzítôgyűrűk. Az SKF termékein kívül más, olcsóbb csapágyakat is forgalmazunk ( ZKL, ZVL, MGM, FLT, SIB ), hogy a teljes választék üzleteinkben mindig megtalálható legyen.

    Vevôink a jobb kiszolgálás érdekében egységes csapágyszaküzletben találkozhatnak termékeinkkel, (1173 BUDAPEST XVII., Pesti út 203.), valamint igényelhetik a 24 órás készenléti szolgáltatást is. 
És egy kis plusz:

    • 20.000 Ft feletti vásárlásnál díjtalan szállítás
    • Éves szállítási keretszerzôdés kötése
    • Szakmai kiállítások, vevôtalálkozók szervezése
    • Csapágyvizsgálat és csapágyszerelés lebonyolítása

    • Interneten megvalósuló elektronikus kereskedelem (Endorsia)

    Fontos eredménynek mondhatjuk, hogy az F+F Csapágy-Simmering Bt. működése során biztos, kizárólagos beszállítóvá vált munkaterületének 60%-án, valamint olyan raktárkészlettel rendelkezik, amely speciális vevôi igények kielégítésére is alkalmas.
Cégünk pénzügyileg kiegyensúlyozott, hitel nélkül dolgozik: számlavezetô bankunk cégünk elsô osztályú minôsítését mindenkor hivatalosan igazolni tudja.

    Az F+F Csapágy-Simmering Bt.-nek nincs a költségvetés alrendszereibôl hátraléka, nincs 60 napon túli adó vagy adók módjára behajtható köztartozása, nincs TB hátraléka.

24 órás készenlét:    06/30 9328-798 (plusz díjazásért).